Meistä

Beyond Time tarjoaa jännittävän valikoiman trendikkäitä kelloja - keskittyen seinäkelloihin ja korkealaatuisiin pöytäkelloihin. Verkkokaupastamme löydät seinä- ja pöytäkellot tunnetuilta valmistajilta, kuten Mondaine, LEFF Amsterdam, AMS, Seiko, NeXtime ja Karlsson.

Omalla varastollamme suurimmalle osalle kelloistamme voimme tarjota hyvät hinnat ja nopeat toimitukset - sillä kaikki verkkokaupasta tilattavat kellot voidaan lähettää pian tilauksen tekemisen jälkeen.

Yrityksen perusti kesällä 2011 Tommy Pedersen, joka alun perin valitsi pienemmän valikoiman, joka koostui yhdistetyistä kelloista ja maalauksista. Ei kuitenkaan kestänyt montaa kuukautta ennen kuin valikoimaa laajennettiin muilla seinäkelloversioilla - mikä näkyy nykyään myös verkkokaupan eri kategorioissa. Vuonna 2016 yritys vaihtoi yritysmuotoa ja verkkokaupan omistaa ja ylläpitää nyt TWT Interior AB.

Kellon toiminto ei ole täysin odottamaton, lähinnä ajan näyttäminen, mutta nykyään se nähdään entistä enemmän myös tärkeänä sisustusyksityiskohtana, jolla voi olla suuri merkitys huoneeseesi. Seinäkellot ja pöytäkellot herättävät usein enemmän kiinnostusta kuin muut sisustuksen osat juuri funktionsa vuoksi. Meille on siksi tärkeää onnistua tarjoamaan kelloja, joissa olet yhdistänyt muodon ja toiminnan hyvällä tavalla!

Toivomme sinun olevan asiakkaana mukana ja parantamassa myymäläämme näkemyksilläsi ja toiveidesi uusista tuotteista myymälässä.

Toivomme, että viihdyt verkkokaupassamme!

Yhteystiedot:

TWT Interior AB
Bärnstensgatan 14
253 61 Helsingborg
Sverige

ALV-numero: FI32815853